Hotel

Ons drie-sterren superieur familiehotel-restaurant biedt u de sfeer van “klein” gecombineerd met de allure van “groot” en is daardoor uitermate geschikt voor zowel een privé als zakelijk getint verblijf.
Alle tien de kamers hebben een schitterend uitzicht op de rivier De Waal of de landerijen.

 Badkamer  

 

Het Hotel bestaat uit drie verschillende type kamers,

• Type 1 kamers, beschikken over uitzicht op het landerijen en een douche en toilet.

• Type 2 kamers, beschikken over of uitzicht op de rivier, douche, bad of whirlpool.

• Appartement, beschikt over een eigen terras met , lounge set, zonnescherm en een uitzicht op de landerijen. Het appartement heeft royale woonkamer met een eethoek en een aparte slaapkamer. Dit appartement beschikt over airco, douche, bad en toilet.

   

Het Gouden Zusje
Verblijf in een van de drie hotel-appartementen van Het Gouden Zusje in Kerkdriel. Wat de appartementen uniek maakt, is de prachtige ligging pal aan het strand met uitzicht op het water van recreatiegebied De Zandmeren. Daarnaast zijn ze voorzien van de nodige luxe, met een eigen bad- en woonkamer en een heerlijk (dak)terras. Tevens is het mogelijk om de drie appartementen samen te voegen tot één grote groepsvilla, waarin je met ongeveer twaalf personen kunt verblijven. Voor meer informatie klik op ‘Het Gouden Zusje’ in het menu.

   

Tot de door ons geboden faciliteiten behoren eveneens, gratis Wifi, ruime parkeermogelijkheden en een afgesloten fietsen stalling met oplaadpunten.

Voor fietsverhuur belt u met de plaatselijke rijwielzaak: juijnfietsbeleving.nl  0418-663456, voor taxi vervoer.
U kunt bij ons zowel contant betalen als met V-Pay, Visa, Mastercard, Eurocard of American Express.