De Gouden Molen verzorgd ook diverse buffetten. Wij maken alle gerechten vers in onze eigen keuken klaar.
Warm en koud buffet (voorbeeld)
- Huisgemaakt rundvleessalade rijkelijk gegarneerd met vleessoorten en rauwkost
- Groene salade met pomodori tomaat, geitenkaas en olijven
- Carpaccio salade met rucola sla, pijnboompitten, dressing en Parmezaanse kaas
- Galia meloen met Coppa di Parma ham
- Gerookte kipfilet met noten en appelbleekselderij salade
- Verse eigen gemaakt zalmsalade met allerlei soorten vis gegarneerd
- Rode bietsalade met zure haring, appel, ui en augurk
- Gerookte zalm dungesneden met cherry tomaatjes
- Noorse garnalen aangemaakt met cocktailsaus, komkommer en bieslook
- Maatjesharing met uitjes
- Kipdijfilet bereid op oosterse wijze met roergebakken groenten
- Warme beenham à la minute gesneden met Cumberlandsaus
- Gehaktballetjes in zoetzure saus
- Kipsaté met satésaus
- Zalmfilet op lintpasta met witte wijnsaus en groene kruiden
- Gekookte wilde rijst
- Aardappeltjes Bonne Femme met gerookt spek, zilveruitjes, erwten, wortel en paprika
- Cocktailsaus, knoflooksaus, mayonaise
- Room- en kruidenboter
- Wit en bruin stokbrood
Salades en dergelijke worden in eigen keuken vers bereid!
Warm en koud buffet te bestellen vanaf € 26.50 p.p. informeer naar de diverse mogelijkheden.
Dessertbuffet
- Verse fruitsalade of aardbeien (seizoensgebonden) met slagroom
- Twee soorten bavarois
- Tiramisu
- Pure chocolademousse
- Warme kersen met een vleugje kaneel
- Boerenroom- en/of sorbetijs
- Opgeklopte slagroom
- Mini muffins gevuld met banketbakkersroom en jam
- Mini bananensoesjes
- Brownies
Alle dessertbuffetten worden mooi gepresenteerd en gegarneerd met fruit, chocolade, noten en koekjes.
Dessertbuffet te bestellen vanaf € 6.25 p.p. informeer naar de diverse mogelijkheden.
(Luxe Hapjes)
- Amuse lepel met gerookte eendenborst en aceto stroop
- Amuse glaasje met Hollandse garnalen en cocktailsaus
- Amuse glaasje met gerookte kip en walnoot
- Amuse glaasje met forel pluksla en kruiden dressing
- Amuse lepel carpaccio en oude kaas
- Amuse lepel gerookte zalm crème fraîche
- Amuse lepel Coppa di Parma met Galia meloen
- Amuse glaasje met gerookte kip en walnoot
- Mini sandwich met carpaccio, gerookte zalm en kip
- Mini quiche
- Wraps gevuld met carpaccio, zalm en gerookte kip
- Stokbroodhapjes met kaas, vis, vlees, wild en etc.
- Diverse frituursnack
Hapjes vanaf € 0.80 per stuk informeer naar de diverse mogelijkheden.
Barbecue € 32,95
- Shaslick uit eigen keuken
- Saté van gemarineerde kipdijfilet
- Roergebakken scampi’s met Teriyaki saus
- Zalmfilet met groene kruiden en groenten in aluminiumfolie
- Black Angus kogelbiefstuk
- Gemarineerde kipfilet
- Hele entrecote gebraden aan het stuk
- Gepofte Roseval aardappelen met kruidenboter in aluminiumfolie
- Huisgemaakte Beierse aardappelsalade met spek, ui en paprika
- Pastasalade met tomaat en Parmezaanse kaas
- Rundvleessalade
- Groene salade met geitenkaas, olijf, noten, pomodori tomaat en kruidendressing
- Rauwkostsalade
- Komkommersalade aangemaakt met roomsaus
- barbecuesaus, knoflooksaus, satésaus en cocktailsaus
- Gezouten room- en knoflook kruidenboter
- Tapenade van olijven
- Wit en bruin stokbrood
BBQ te bestellen vanaf € 24.75 p.p. informeer naar de diverse mogelijkheden.
High Tea
- Harde mini broodjes wit,bruin en croissant
- Zachte mini bolletjes wit, bruin en krenten
- Hollandse jong belegen kaas, romige brie en roomkaas
- Boerenachterham en gerookte ham
- Diverse soorten jam
- Sandwiches met gerookte zalm, roomkaas en komkommer
- Sandwiches met gerookte kip, pomodori tomaat en noten
- Sandwiches met carpaccio, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
- Roomboter
- Brownies van pure chocolade
- Muffins gevuld met gele room
- Chocoladetaart
- Mini eclairs van banaan
- Fruit patisserie
- Tiramisu
- Chocolademousse
- Verse fruitsalade of verse aardbeien (afhankelijk van het seizoen)
- Mini pasteitjes met kippenragout
- Engelse worstjes
- Gebakken bacon
- Roerei
- Gegrilde tomaat
- Gebakken champignons
- Mini quiches
High Tea te bestellen vanaf 25 personen € 27.50 p.p. informeer naar de diverse mogelijkheden.