Menukaart

Gouden Molen Keuzemenu

3 of 4 gangen.
3 gangen € 39,50 4 gangen: € 46,75


Voorgerecht vlees: Terrine van wild | chutney van pompoen | krokante salie |

salade | citrus balsamico | focaccia.

of

Voorgerecht vis: Gemarineerde zalm | citroen dille mayonaise | rode biet |

zoetzure gemarineerde appel | frisée sla.

~~~~

 Viergangen tussengerecht: : Krokantje gestoofde wildzwijn procureur |

puree | zoetzure rode kool | gedroogde peperkoek | paddenstoelen soep.

~~~~~~

Hoofdgerecht vlees: Hertenbiefstuk (Europees) | Gieser wildeman stoofpeer |

 puree | spruiten | portjus.

of

Hoofdgerecht vis: Gebakken gekweekte doradefilet | citroen risotto | wortelpuree | kruidenolie | perkamentbrood.

~~~~~~

Dessert

Dessert bestaand uit heerlijkheden samengesteld door onze patissier.

~~~~~~

Al onze gerechten worden geserveerd met geroosterde

Roseval aardappelen en salade.

Schaaltje verse friet € 3,50. Oliehoorn fritessaus € 0,50

Overige Menukaarten