24
mei 2020

Protocol covid-19 vanaf 1 juni 2020

Ons Hotel en appartementen zijn reeds geopend en vanaf 1 juni 12.00 uur zijn ons terras en restaurant weer publiekelijk toegankelijk. !!!!Let op!!!! op iedere terrastafel staat de triage check, wilt u dit goed doornemen, ons personeel zal hier naar vragen. Wilt u een tafel reserveren? Dan is dit alleen mogelijk via ons online reservering formulier op onze website of mailen naar info@goudenmolen.nl. Wilt u op de dag zelf reserveren voor bijvoorbeeld dezelfde avond, alleen dan zullen wij telefonisch reserveringen … Lees verder

Lees verder
5
feb 2020

Pontjesdagen 2 en 3 mei 2020

De Stichting Maasmeanders organiseert De pontjesdagen op zaterdag 2 en zondag 3 mei 2020  om meer bekendheid te geven aan de pontveren, de watersportgebieden en de gevarieerde natuurgebieden. Bezoekers kunnen deze dag zigzaggen over de Maas. Er worden fiets en looproutes uitgezet voor deze dag langs allerlei bezienswaardigheden en horecagelegenheden. De Maas is een belangrijke en toeristische trekpleister en met maar liefst 10 pontveren (7 regulier en 3 voet-fietsveren en een trekpont bij de Zandmeren) tussen Cuijk en Heusden een bijzondere attractie voor de vrijetijdsbeleving. In … Lees verder

Lees verder
10
dec 2019

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Beste gast, Tijdens de feestdagen hanteren wij andere openingstijden. 24 december vanaf 15.30u gesloten (overdag wel open) 25 december overdag gesloten, open vanaf 18.00u voor diner (vol) 30 december gesloten 31 december gesloten 1 januari gesloten 2 januari gesloten 3 januari gesloten Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe. Het Gouden Molen team  

Lees verder
16
nov 2019

Vacature Chef-Kok – 38 uur

Vacature Chef-kok – 38uur   Wie zoeken wij Wij zoeken een Chef-kok vol energie, flexibiliteit en passie voor het vak. Daarnaast heeft onze nieuwe collega relevante ervaring in de keuken, als soortgelijke functie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je draagt verantwoordelijkheid over de keuken, je geeft leiding aan een klein team. Je bent creatief, vindingrijk en altijd opzoek naar nieuwe smaken en combinaties in samenhang met de producten die de streek bied zodat er passende nieuwe gerechten worden gecreëerd. … Lees verder

Lees verder
27
sep 2019

Wildweekenden 2019

Het wildseizoen komt weer in zicht en dat betekent genieten. Vanaf 18 oktober a.s. bieden wij diverse wildspecialiteiten aan in onze menukaart. Kortom: genieten van echte wildsmaken met bijpassende wijnen. Reserveer nu! Speciaal voor de wildliefhebbers organiseert De Gouden Molen twee wildweekenden: Zaterdag 26 en zondag 27 oktober Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november 5-gangen wildmenu € 44,90 Ontvangst vanaf 18.00 uur, het diner start om 18.30 uur Reserveer nu al om deel te nemen aan een compleet … Lees verder

Lees verder
3
aug 2019

Vacature Zelfstandig Werkend Gastheer / Gastvrouw – 32/38uur (reeds ingevuld)

Wie zoeken wijVind je het leuk om met gasten om te gaan? Ben je sociaal, communicatief en beschik je over doorzettingsvermogen? Dan is deze functie iets voor jou! Je voert een diversiteit aan werkzaamheden uit in het hotel/restaurant, maar jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat gasten het naar hun zin hebben. Wat bieden wij jou: Salaris op basis van kennis en ervaring volgens horeca cao. Betreft een fulltime functie van 38-uur Regelmatig vrije weekenden Flexibiliteit in werkdagen … Lees verder

Lees verder
20
jul 2019

Vacature zelfstandig werkend kok M/V – 38uur (ingevuld)

Wie zoeken wij Ga jij de uitdaging aan? Is koken jouw passie? ben je creatief en kwaliteitsgericht? Voor onze keukenteam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok m/v die het team van De Gouden Molen komt versterken. Wat bieden wij jou: Salaris op basis van kennis en ervaring volgens horeca cao. Betreft een fulltime functie van 38-uur Regelmatig vrije weekenden Flexibiliteit in werkdagen (7 dagen per week geopend) Mogelijkheid tot een vaste aanstelling Over ons Wil je meer … Lees verder

Lees verder
15
okt 2018

Vacature eerste medewerk(st)er bediening (ingevuld)

Taken en verantwoordelijkheden Als eerste medewerk(st)er heb jij de volgende taken en verantwoordelijkheden: Vervulling van de rol van gastvrouw/-heer. Zorgen voor een gedegen opstart of afsluiting. Naast de dagelijkse werkzaamheden geef je operationeel leiding aan collega’s en stagiaires. Uitdragen van een voorbeeldfunctie in gastgerichtheid, professionaliteit en samenwerking. Oplossen van problemen/afwijkingen en wensen en zo nodig aanpassen/improviseren in de planning. Zorg dragen voor een goede communicatie en samenwerking. Profiel Als eerste medewerk(st)er verwachten wij dat je voldoet aan de volgende eisen: … Lees verder

Lees verder