Voorgerechten
Voorgerechten
- Broodbol van Bakkerij Gremmee,
- €7.50
- mini augurk, tapenade, kruidenboter, biologische worstsoorten en gerookte ham(voor 2 personen).
- In filodeeg gebakken geitenkaas,
- €11.75
- vijgencompote, salade, gepofte cherrytomaat, walnoten en aceto balsamico (vegetarisch).
- Huis gemarineerde zalm,
- €12.75
- zoetzure komkommer, salade, wakame en saffraan mayonaise.
- Combinatie dungesneden tonijn, en gamba’s,
- €13.75
- salade, geroosterde ui, sesam, ketjap dressing.
- Coquilles (st, Jacques),
- €14.25
- salade, wakame, krokantje van gerookt spek, furikaki mayonaise en kaaskoek.
- Gebonden tomatensoep met gehaktballetjes,
- €8.25
- prei, ui, spek en half geslagen room.(kan ook vegetarisch)
- Cappuccino van huisgemaakte wildbouillon,
- €10.25
- met truffelroom, en cocotte met wildstoofpot en puree.
- Gerookte Poldergansfilet, salade,
- €12.75
- cranberry marshmellow, gekarameliseerde witlof en cranberry dressing.
- Vitello tonato,
- €13.25
- dungesneden gebraden kalfsmuis, tonijnmayonaise, rucolasla, spekjes, kappertjes.
- Carpaccio van ossenhaas,
- €13.50
- salade, oude Reypenaar kaas, cherry tomaatjes, pijnboompitten, truffelmayonaise.