Voorgerechten
Voorgerechten
- Broodbol van Bakkerij Gremmee,
- €7.50
- mini augurk, tapenade, kruidenboter, biologische worstsoorten en gerookte ham (voor 2 personen).
- In filodeeg gebakken geitenkaas,
- €13.75
- vijgencompote, salade, gecarameliseerde meloeskes, walnoten en aceto balsamico (vegetarisch).
- Tonijn geroosterd,
- €14.75
- sesam, papadum, wakame, radijs, lente-ui en crème van miso.
- Gebakken coquilles,
- €14.75
- zeekraal, antiboise salade en gezouten citroen mayonaise.
- Hollandse garnalen,
- €15.50
- cherrytomaat, appelbleekselderij salade, zoetzure komkommer, en schuimige cocktailsaus.
- Gebonden tomatensoep met gehaktballetjes,
- €8.25
- prei, ui, spek en half geslagen room (kan ook vegetarisch).
- Varkensfilet licht gepekeld, langzaam gegaard,
- €13.75
- kappertjes, little gem, kwartelei, Provolone bitterbal en grove mosterd mayonaise.
- Carpaccio van ossenhaas,
- €14.50
- rucula, oude Reypenaar kaas, cherry tomaatjes, pijnboompitten, truffelmayonaise.
- Pata Negra (Spaanse gedroogde ham),
- €15.50
- in witte port gemarineerde Cantaloupe meloen, geroosterd suikerbrood.