Kerstmenu 2018

Stokbrood met boter en tapenade

****

Kerst amuses

****

Drie bereidingen van vis: gegrilde tonijn, bonbon van gerookte zalm gevuld met appel en bleekselderij en Hollandse garnalencocktail.

*****

Combinatie van ossenstaartbouillon met Madeira, brunoise van wortel en knolselderij en langzaam gegaarde Varkensfilet met paddenstoelencrème en jus.

*****

Gebakken doradefilet met Hollandaise saus, gestoofde venkel, courgette en gedroogd zwart perkament brood.

*****

Verfrissende spoom van Cava en mangosorbet.

*****

Rundermuis ingerold in Prosciutto ham, gegratineerde witlof, pommes fondant, truffeljus en papier van truffelaardappel.

*****

Bavarois van amarene kersen, MonChou en Bastognekoek, met gebrand Italiaans eiwitschuim, amarene kersensaus en Bourbon-vanille roomijs.

Menuprijs € 59,50 p.p.

ontvangst 18.00 uur, diner 18.30 uur, aanpassingen in het menu zijn mogelijk.

Wilt u de avond compleet maken? Dan kunt u uw diner desgewenst uitbreiden met een bijpassend wijnarrangement voor € 25,50 p.p.