Kom genieten in een van de drie luxe hotel-appartementen van Het Gouden Zusje in Kerkdriel. Het Gouden Zusje is onderdeel van Hotel Restaurant De Gouden Molen.

Wat de appartementen uniek maakt, is de prachtige ligging pal aan het strand met uitzicht op het water van recreatiegebied De Zandmeren.

Gouden Zusje

De appartementen
Alle appartementen zijn voorzien van de nodige luxe, met een eigen bad- en woonkamer en een heerlijk eigen (dak)terras. Daarnaast beschikken de appartementen allemaal over een eigen entree, vrije toegang tot het strand (circa 5 m) en een keuken (inclusief: inductie kookplaat en afzuigkap, keuken accessoires, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, Senseo koffieapparaat, waterkoker, couverts en glazen). Inventarislijst keuken

  • Appartement 1 beschikt over een aparte woonkamer, slaapkamer, toilet en badkamer met bad en douche, eethoek, zithoek, flatscreen tv, terras met meubilair
  • Appartement 2 beschikt over een aparte woonkamer, slaapkamer, toilet en badkamer met douche, eethoek, zithoek, flatscreen tv, terras met meubilair
  • Appartement 3 beschikt over een aparte woonkamer, slaapkamer, badkamer met toilet, 2 persoons-whirlpool, douche, eethoek, zithoek, flatscreen tv, dakterras met meubilair (70 m²)

In de gehele appartementen accommodatie kun je gratis gebruik maken van WIFI. Daarbij is er gratis parkeer gelegenheid bij het pand. Huisdieren zijn niet toegestaan.


Eventueel samenvoegen

Tevens is het mogelijk om twee of drie appartementen samen te voegen tot één grote groepsvilla, waarin je met maximaal twaalf personen kunt verblijven. Per appartement zijn er twee vaste bedden aanwezig en kunnen worden aangevuld met twee bijzetbedden.

De omgeving
Het omringende recreatiegebied zorgt ervoor dat niemand zich zal vervelen. En ‘s avonds? Dan geniet je in alle rust van het prachtige weidse uitzicht. Je kunt ook diverse fietsroutes maken in de omgeving. Het stallen van de fiets en eventueel opladen van E-bikes kan in een afgesloten ruimte.

! Tip: Uiteten bij De Gouden Molen
Heeft u geen zin om te koken? Dan kunt u bij De Gouden Molen terecht voor een heerlijke lunch of diner. Bekijk de menukaart via: https://goudenmolen.nl/menukaart/

Prijzen
Appartement 1 of 2
1 persoon, inclusief eenvoudig ontbijt 119,00 per nacht
2 personen, inclusief eenvoudig ontbijt 139,00 per nacht
1 extra persoon, inclusief eenvoudig ontbijt 27,50 per nacht

Appartement 3
1 persoon, inclusief eenvoudig ontbijt 139,00 per nacht
2 personen, inclusief eenvoudig ontbijt 159,00 per nacht
1 extra persoon, inclusief eenvoudig ontbijt 27,50 per nacht

3- daags verwen-arrangement voor twee personen 134,50 per persoon
Aankomst vrijdag / zaterdag. Vertrek zondag / maandag.

o Twee overnachtingen
o Tweemaal eenvoudig ontbijt
o Eenmaal 4-gangen diner inclusief amuses bij De Gouden Molen
o Glossy magazine rivierenland

Het 3-daags verwen-arrangement is alleen te boeken via info@goudenmolen.nl of 0418 661306

! Let op: Mocht u reserveren, u dient uw sleutel van het appartement  voor 21.30 uur op te halen bij Hotel Restaurant De Gouden Molen, Waaldijk 5, 5328 EZ in Rossum.

• Bovenstaand arrangement is enkel te boeken vanaf 2 personen, toeslag 1 persoon op kamer 50,00 per arrangement
• Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief toeristenbelasting van 1,50 p.p.p.n.
• Annulering dient te geschieden minimaal 48 uur van te voren, anders worden de reserveringskosten van 35,00 per persoon per nacht in rekening gebracht.