Kerstmenu 2017

24 – 25 – 26 december 2017

6-gangen diner (incl. drie amuses) 59,50
Aanpassingen in het menu kunt u van te voren doorgeven

Stokbrood met roomboter en tapenade

****

Kerst Amuses

****

Mini krabcocktail, gerookte paling op toast en gemarineerde zalmfilet geserveerd met een marshmallow van zilverui en kruidenmayonaise.

****

 Cappuccino van wildbouillon met kaneelroom, verse tuinkruiden en een loempia van Paddenstoelen.

*****

 Kabeljauwfilet met gegrilde courgette, rode paprika coulis en luchtige saffraan saus.

******

 Sorbet van mango met MVSA Cava.

********

 Tournedos met gestoofde ”Gieser Wildeman” peer, haricots verts in spek gerold en rode wijn jus.

**********

 Kerst dessert amuse

***********

 “Omelet Sibérienne”

aan tafel gesneden en uitgeserveerd door de Chefs.