Gouden Molen Keuzemenu


3 gangen  31.50, 4 gangen menu  37.75
Meerdere gangen in overleg keuken


Voorgerecht: Langzaam gegaarde speenvarkenfilet met witte aspergepunten
en mayonaise van honing en grove mosterd.
of
Voorgerecht: Krokante papadum met dungesneden Yellowvin tonijn,
zoetzure aspergelinten, radijs, geroosterde sesam en wasabimayonaise.
~~~
Tussengerecht: Romige aspergesoep met reepjes boerenbeenham,
peterselieolie en crème fraîche.
~~~
Hoofdgerecht: Combinatie van gebraden lamsrack en lamsfilet,
met gekookte witte asperges en jus van rozemarijn uit eigen tuin.
of
Hoofdgerecht: Op de huid gebakken zalmforelfilet, met een loempia van
zalm en asperge, witte asperges en schuimige Beurre Blanc.
~~~
Dessert bestaand uit heerlijkheden samengesteld door onze Patissier